Infrarood terrasverwarmer

Een infrarood terrasverwarmer is de ideale oplossing om ook tijdens de koudere avonden te kunnen genieten van het buitenleven.

In tegenstelling tot traditionele terrasverwarmers, werkt een infrarood terrasverwarmer door middel van stralingswarmte die direct op de personen en objecten gericht wordt en niet op de lucht in de omgeving.

Dit zorgt voor een aangename warmte die je meteen voelt en die niet verstoord wordt door wind of luchtverplaatsing. Infrarood terrasverwarmers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, van wandmontage tot vrijstaande varianten en kunnen ook binnen gebruikt worden.

infrarood terrasverwarmer

20 voordelen van een infrarood terrasverwarmer:

 1. Efficiënte warmteverdeling
 2. Directe stralingswarmte
 3. Geen last van wind of luchtverplaatsing
 4. Milieuvriendelijk
 5. Energiezuinig
 6. Geen verbrandingsgevaar
 7. Geen uitstoot van gevaarlijke stoffen
 8. Aangename warmte
 9. Geschikt voor binnen en buiten gebruik
 10. Eenvoudige installatie
 11. Esthetisch design
 12. Flexibel inzetbaar
 13. Geen onderhoudskosten
 14. Lange levensduur
 15. Geen geluidsoverlast
 16. Kan gericht worden op specifieke plekken
 17. Verhoogt het comfort van je buitenruimte
 18. Snelle opwarmtijd
 19. Verkrijgbaar in verschillende modellen
 20. Eenvoudig in gebruik

Verschillende soorten infrarood terrasverwarmers van Budget Heat:

Er zijn verschillende soorten infrarood terrasverwarmers te koop bij Budget Heat, zoals wandgemonteerde heaters, plafondheaters en vrijstaande heaters.

Wandgemonteerde heaters zijn ideaal voor kleinere terrassen en kunnen gemakkelijk aan de muur bevestigd worden. Plafondheaters met infrarood verwarming zijn geschikt voor grotere terrassen en kunnen aan het plafond bevestigd worden.

Vrijstaande heaters zijn handig voor wanneer je de warmte op verschillende plekken wilt kunnen richten, en zijn gemakkelijk te verplaatsen. Daarnaast zijn er ook nog heaters met verschillende wattages, afhankelijk van de grootte van je terras en de gewenste warmte.